Dra. Anna Costa Corredor

Doctora en Ciència i Tecnologia dels Aliments (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries – Universitat de Girona)
Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (Universitat de Girona)
Llicenciada en Biologia (Universitat de Girona)
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (Universitat de Vic, Barcelona)
Postgrau en Trastorns de la Conducta Alimentària (Universitat de Girona)
Certificat d'Aptitud Pedagògica (Universitat de Girona)
Directora Clínica de NutriClínica Doctora Costa (actualitat)
Coordinadora de Projectes d'Inocus [ Seguretat Alimentària i Nutrició ] (actualitat)
Coordinadora de Projectes de Tu Nutricionista, S.L. (2008-2011)
Vocal de la Fundación Alimenta tu Salud (actualitat)
Tesis doctoral dins els àmbits de la Nutrició i la Tecnologia Alimentària. Pots consultar-la aquí

Miguel Reverte Lorenzo

Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments (Universitat de Girona)
Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica (Universitat de Vic, Barcelona)
Tècnic Superior de Prevenció de Riscos Laborals (Universitat de Girona)
Certificat d'Aptitud Pedagògica (Universidad de Murcia)
Estudiant del Grau de Psicologia (Universitat Oberta de Catalunya)
Director Executiu de NutriClínica Doctora Costa (actualitat)
Gerent d'Inocus [ Seguretat Alimentària i Nutrició ] (actualitat)
Gerent de la Fundación Alimenta tu Salud (2010-2011)
Director Executiu de Tu Nutricionista, S.L. (2008-2011)
Vocal de la Fundación Alimenta tu Salud (actualitat)
Vocal de la Junta Directiva de l'Asociación Española de Dietistas-Nutricionistas (AEDN) (2008-2012)