Nutriclinica Doctora Anna Costa
Nutriclínica Doctora Anna Costa
presentació

A l'iniciar una dieta desisteixes poc temps després per falta de voluntat?, o bé les deixes perquè et suposen un canvi que et crea certa ansietat?, o et falta motivació per aconseguir aprimar-te?

Com experts en Nutrició sabem perfectament que adoptar un canvi d'hàbits, d'estil de vida i seguir correctament la pauta d'alimentació prescrita no és una tasca fàcil; principalment si els objectius a assolir són molt distants dels inicials. I que el primer que es requereix és que el/la pacient estigui motivat/da, tingui voluntat de canvi i s'impliqui en aquest procés.

Per això, mitjançant el nostre servei de NutriCoaching, col•lateral al seguiment clínic de la pauta d'alimentació prescrita, et proporcionarem les eines que necessites: un assessorament individualitzat i/o en grups perquè aconsegueixis canviar els teus hàbits alimenticis i perdre pes de forma saludable, fàcil i efectiva, a mig i llarg termini. T'apuntes?

Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa
Nutriclínica Doctora Anna Costa
Emili Grahit, 55 1r 1a
Tel./Fax: 972 913 646
17002 - GIRONA
info@nutriclinica.es