Nutriclinica Doctora Anna Costa
Nutriclínica Doctora Anna Costa
presentació

Com a consumidors, un factor que ens influeix molt en la decisió de compra d'un producte alimentici són els beneficis que aquest ens aporta per a millorar el nostre estat nutricional i/o aspectes fisiològics relacionats amb el funcionament del nostre organisme. La informació mostrada al seu etiquetatge i totes aquelles accions de marketing portades a terme per a aconseguir la seva elecció front la d'un producte similar de la competència poden suposar un increment de les seves vendes.

Mitjançant el nostre servei de NutriMarketing volem oferir al Departament de Marketing de la teva empresa la contractació d'un recolzament professional dins l'àmbit dietético-nutricional. Contracta ja el nostre servei de consultoria, d'elaboració de material i continguts i de desenvolupament i implementació d'actuacions que permetin donar a conèixer a la població diana dels teus productes el seu valor afegit dins de l'àrea del Healthcare.

Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa
Nutriclínica Doctora Anna Costa
Emili Grahit, 55 1r 1a
Tel./Fax: 972 913 646
17002 - GIRONA
info@nutriclinica.es