Nutriclinica Doctora Anna Costa
Nutriclínica Doctora Anna Costa
presentació

Evident és que la població cada vegada està més conscienciada de l'important que és menjar bé, tant a dins com a fora de casa, per a mantenir un estat de salut adequat. Per això, com a establiment del sector de la restauració, no només has de limitar-te a oferir plats saborosos i atractius a la vista; aquests també han de ser saludables, a més d'adequats a les necessitats fisiopatològiques dels teus comensals. Segur que més d'un client ha preguntat si el plat es prepara amb ou, llet o algun fruit sec. I que, també, s'ha preferit l'elecció d'una amanida, de primer, encara que molt simple, abans que la teva oferta de plat de pasta, amb la seva deliciosa salsa i un acabat atractiu, al•legant que aquesta l'engreixarà molt menys.

Si vols donar una valor afegir al teu establiment, i marcar la diferència amb la teva competència, des de NutriClínica Doctora Costa t'oferim NutriMenús: un servei que sorgeix amb l'objectiu d'oferir informació nutricional dirigida als teus clients i comensals (sobre l'aportació calòrica i nutricional dels teus menús i plats de la carta) i del disseny de menús i plats diferents, i molt específics, per qui pateixi alguna al•lèrgia i/o intolerància alimentària.

I, a més, per a les empreses de càtering que serveixen menjar a centres educatius, oferim el suport professional adequat, com a experts en Nutrició, perquè podeu adaptar els menús dels petits a allò dictat a la nova normativa estatal, vigent des del juliol de 2011 (Llei 17/2011).

Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa Nutriclínica Doctora Anna Costa
Nutriclínica Doctora Anna Costa
Emili Grahit, 55 1r 1a
Tel./Fax: 972 913 646
17002 - GIRONA
info@nutriclinica.es