CREPPE SALADA DE CEBA MORADA, TOMATA I COL KALE
Amb un aliment proteic d’acompanyament, amb la seva guarnició de verdures, pot ser un perfecte i exquisit primer plat. I també és una gran idea per incorporar les verdures/hortalisses, pels més reàcids en menjar-ne.
INGREDIENTS (per a 6 unitats fines):
Per la massa:
- 125 g de farina integral.
- 250 mL (1 got) de llet o liquat vegetal de soja.
- 2 ous sencers.
- 25+25 g de mantega (per la massa i per coure).
- 1 polsim de sal.
Pel farciment:
- 2 cebes morades grans.
- 100 g de col kale.
- 1 tomata gran.
- 1 c.s. (12 g) de AOVE.
Pel topping:
- formatge Grana Padano, al gust.
- llavors oleaginoses variades (opcional, per un toc cruixent).
PREPARACIÓ:
- Triturar els ingredients de la massa, amb una batidora o picadora de got.
- Mentres, posar a coure els ingredients del farciment, en una paella o en un wok, amb l’oli calent.
- Per altra banda, escalfar una paella petita, amb mantega, per a una primera creppe.
- Quan aquesta estigui fosa, extendre una petita porció de la preparació, només cobrint. I girar-la, quan estigui quallada.
- Col.locar una porció (1/6 part aprox.) de la preparació saltada, al centre de la creppe.
- Doblegar la creppe pels 4 extrems, i pressionar una estona cadascun, amb ajut d’una escumadora, fins que cada extrem quedi adherit al farciment.
- Espolvejar per sobre les escames de formatge, i llavors oleaginoses. I servir.
- Consumir-les calentes o atemperades, tallant-les amb forquilla i ganivet.
Deixa una resposta
Vols unir-te a la conversa?No dubtis a contribuir!