GELATS DE GEL “HEALTHY” DE FRUITES I LACTIS
Pels dies de més calor, podem tenir a disposició aquests postres refrescants, preparats uns dies previs, de forma ben fàcil. Ens calen ben pocs ingredients per a preparar-los. I aquesta és una combinació de moltes possibles, que ens ha quedat ben bona.
INGREDIENTS (per a 4 unitats):
- 2 iogurts naturals,
- 125 grams (1 safata) de nabius,
- 125 mL de llet sencera.
PREPARACIÓ:
- Triturar o batre els lactis amb part de la fruita; reservant 1/4 d’aquesta sense triturar.
- Afegir la fruita no triturada a dins la barreja líquida.
- Amb un cullerot, omplir els recipients per a fer els gelats de gel.
- Reservar al frigorífic, mínim 5 hores.
- A l’hora de consumir, col·locar-los a sota un raig d’aigua calenta, per ajudar a desenganxar el contingut del recipient.
Deixa una resposta
Vols unir-te a la conversa?No dubtis a contribuir!