REMENAT DOLÇ D’OU
Aquesta proposta és molt saciant, deliciosa i ràpida. I pot servir tant per un esmorzar com per un berenar.
INGREDIENTS (per 1 ració):
- 2 ous de gallines criades al terra o ecològics,
- 1 plàtan madur,
- 15 grams de mantega,
- 1 cuadrat de xocolata negra amb un contingut de > 85% cacau,
- canella al gust.
PREPARACIÓ:
- Posar a fondre la mantega, a una paella antiadherent.
- Mentre, pelar i trossejar el plàtan.
- Quan la mantega estigui fosa, afegir el plàtan, espolvorejar amb la canella, i daurar-lo una mica.
- Quan el plàtan estigui bastant fregit, afegir els dos ous sencers (no cal batre’ls abans).
- Deixar que, per separat, clara i rovell es coagulin una mica.
- Afegir la xocolata, prèviament trossejada amb ajuda d’un ganivet i tallant.
- Començar a remoure-ho tot amb una espàtula de fusta.
- La clara i el rovell s’acabaran de coagular, la xocolata es fondrà, i el plàtan es tornarà més tou.
- Servir amb uns trossets de fruita. Es pot menjar calent o atemperat.
Deixa una resposta
Vols unir-te a la conversa?No dubtis a contribuir!