REMENAT DOLÇ D’OU

Aquesta proposta és molt saciant, deliciosa i ràpida. I pot servir tant per un esmorzar com per un berenar.

INGREDIENTS (per 1 ració):

  • 2 ous de gallines criades al terra o ecològics,
  • 1 plàtan madur,
  • 15 grams de mantega,
  • 1 cuadrat de xocolata negra amb un contingut de > 85% cacau,
  • canella al gust.

PREPARACIÓ:

  1. Posar a fondre la mantega, a una paella antiadherent.
  2. Mentre, pelar i trossejar el plàtan.
  3. Quan la mantega estigui fosa, afegir el plàtan, espolvorejar amb la canella, i daurar-lo una mica.
  4. Quan el plàtan estigui bastant fregit, afegir els dos ous sencers (no cal batre’ls abans).
  5. Deixar que, per separat, clara i rovell es coagulin una mica.
  6. Afegir la xocolata, prèviament trossejada amb ajuda d’un ganivet i tallant.
  7. Començar a remoure-ho tot amb una espàtula de fusta.
  8. La clara i el rovell s’acabaran de coagular, la xocolata es fondrà, i el plàtan es tornarà més tou.
  9. Servir amb uns trossets de fruita. Es pot menjar calent o atemperat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.